Zelf aan de slag met de DIY Kwantum Fluid Rosé spiegel

Voeg wat elegantie toe aan je kamer met de DIY Kwantum Fluid Rosé spiegel. Met deze mooie toevoeging geef je je ruimte een eigentijdse look. Laat je creativiteit de vrije loop en geef de Fluid Rosé spiegel van Kwantum een persoonlijke twist! ✨

Samenvatting

Moeilijkheidsgraad: beginner
Tijd: ± 3 uur
Kosten: € 50

Met dank aan

Deze prachtige spiegeltransformatie, geïnspireerd door @diy_art_eva, bewijst dat het eenvoudig is om een standaard spiegel om te toveren tot een stijlvolle eyecatcher. Volg het handige DIY stappenplan, accentueer organische vormen en pas de kleur aan naar jouw smaak. Voor vragen over dit project kun je gerust een bericht sturen naar @diy_art_eva. Heb je zelf een geweldige DIY? Deel het met ons door een e-mail te sturen!
Het artikel voor deze DIY is geschreven door Sarieta en voor het laatst bijgewerkt op .

Benodigde materialen

Maak van een gewone spiegel een trendy blikvanger met dit eenvoudige DIY stappenplan. Net als @diy_art_eva, bekend om haar inspirerende creaties, kun je eenvoudig de vormen van de spiegel benadrukken en de kleuren aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Met een frisse laag verf krijgt de spiegel een geheel nieuwe uitstraling die perfect aansluit bij jouw interieur. Heb jij een te-gekke DIY? Deel jouw unieke creatie met ons en inspireer anderen!

diy-spiegel
@diy_art_eva

Stap 1 - Begin met de benodigde spullen

Voor deze Kwantum DIY haal je de Kwantum Spiegel Fluid Rosé, Rustoleum-verf in een kleur naar keuze, afplakmateriaal zoals papier en tape, schuurpapier voor een lichte opschuring van de randen, en ontvetter. Zorg ervoor dat je alles klaar hebt liggen voordat je begint.

kwantum-spiegel
@diy_art_eva

Stap 2 - Kies de kleur

Bepaal welke kleur je de spiegel wilt geven. Hier kiest @diy_art_eva voor een zachte, matte tint zoals 'antiek wit' die perfect past bij haar smaak en interieur.

Stap 3 - Maak de spiegel klaar

Plak de spiegel af met papier en tape om te voorkomen dat de verf op het spiegeloppervlak terechtkomt. Schuur daarna de randen op voor een betere hechting van de verf. Verwijder vervolgens eventuele vuilresten van de spiegelrand met een ontvetter.

spiegel-verven-kwantum
@diy_art_eva

Stap 4 - Schilder het geheel

Breng nu de gewenste kleur aan op de spiegelrand. Pak een kwast of roller en breng de verf gelijkmatig aan in twee lagen. Zorg ervoor dat elke laag goed droog is voordat je verder gaat.

Stap 5 - Gun de verf wat droogtijd

Laat de spiegel rusten en geef de verf de tijd om goed te drogen. Dit zorgt ervoor dat de kleur mooi hecht en de spiegel een stralende uitstraling krijgt.

spiegel-fluid-rose-kwantum
@diy_art_eva

Stap 6 - Bewonder jouw eigen creatie

Nadat de verf volledig is opgedroogd, is het moment aangebroken om te genieten van het eindresultaat. Geef de spiegel een prominente plek in je huis en wellicht ontdek je nu een grotere interesse in het creëren van meer DIY-projecten!

Nieuwsgierig naar andere DIY-projecten? Durf de uitdaging aan te gaan en verlaat je vertrouwde comfortzone! We nodigen je uit om zelf aan de slag te gaan en je creaties te delen met ons.