Onze favoriete nieuwe Karlsson klokken

Met klokken van topkwaliteit blijf je altijd bij de tijd. Gelukkig is dat met de klokken van Karlsson altijd het geval. Ze staan bekend als duurzaam, robuust en stijlvol.

Door Denise In: Inspiratie

Onze favoriete nieuwe Karlsson klokken

Regelmatig kom je speciale ontwerpen tegen die jouw interieur een uniek tintje geven. Wij hebben onze 7 favoriete nieuwe Karlsson klokken op een rijtje gezet. Wil je weten welke dat zijn? Lees ons artikel en laat je langere tijd inspireren!

Deze houten wandklok is het zonnetje in huis

Deze wandklok met een diameter van 60 cm is een prachtig kunstwerk dat nooit verveelt. Het valt meteen op door het vrolijke ontwerp in de vorm van een zonnebloem. Deze verfijnde klok bestaat uit hout, werkt op 1 AA batterij (exclusief) en maakt dankzij het ‘sweep movement systeem’ geen geluid.

Dankzij deze houten LED wekker stap je vrolijk uit bed

Met deze LED wekker met digitale display is het elke ochtend vrolijk wakker worden! Dat het de vorm heeft van een houten vogelhuisje maakt het uniek. En dankzij de kleine afmetingen van 7.3 x b. 9.7 x h. 10.8 cm past het prima op een kastje in de slaapkamer of werkkamer. Bovendien is de display LED, dus je geniet van een duurzame wekker die lang meegaat!

coverimagearticle
Wandlampen zonder stroom voor binnen

Verlicht je kamers op een eenvoudige en stijlvolle manier met wandlampen zonder stroom. Deze lampen bieden praktische en mooie oplossingen voor elke ruimte. Creëer een gezellig hoekje in de kinderkamer met de maanlamp of geef je badkamer een upgrade met de Philips Hue. Van industriële designs tot minimalistische nachtlampen met bewegingssensoren, ontdek diverse stijlen voor een sfeervolle verlichting in elke kamer!

Minimalistische wandklok oogt fris en modern

Vind je een modern interieur het mooiste dat er is? Dan maakt deze moderne wandklok van l. 4.5 x b. 40 x h. 40 cm jou heel vrolijk. Het maakt meteen indruk dankzij de minimalistische look. Dankzij de witte kleur matcht het goed bij meubels in andere kleuren. Bovendien is het eenvoudig te bevestigen aan de muur, hoewel je nog wel even zelf montagemateriaal moet aanschaffen.

Fleurige wandklok zorgt voor kleur in huis

bloom
@karlsson

De lichte kleuren zorgen voor een vrolijke sfeer in huis en zorgen ervoor dat de tijd goed te lezen. Ook fijn is dat deze verfijnde wandklok heel gemakkelijk aan de muur te bevestigen is. Wel moet je zelf het montagemateriaal en de AA batterij aanschaffen.

Blijf bij de tijd met dit verfijnde vogelhuisje

cuckoo
@karlsson

Dit is een moderne variant van de koekoeksklok in prachtig donkerblauw. Het vogelhuisje oogt verfijnd en het donkerblauw creëert een rustgevende sfeer in huis. Deze bijzondere wandklok met als afmetingen l. 8.5 x b. 21.5 x h. 41 cm is niet al te groot en gelukkig heel eenvoudig op de muur te bevestigen (excl. Montagemateriaal). Ook maakt het gebruik van 3 AA batterijen, maar die zijn niet onbegrepen.

Robuuste tafelklok is dankzij honinggraatmotief een echte blikvanger

honeycomb
@karlsson

Deze pendulum tafelklok is een echte blikvanger dankzij het honingraatmotief. Bijzonder genoeg is het gemaakt van beton, waardoor het niet snel kapot gaat. Geniet dus jarenlang van deze robuuste tafelklok van h 25 x b 14 x d 6 cm.

Een roze blikvanger in jouw boekenkast

Deze tafelklok in de vorm van drie boeken is een aanwinst voor elke lezer. En dankzij de roze kleur valt het meteen op in elke boekenkast! De lichte kleur zorgt er bovendien voor dat je de tijd goed kunt lezen. Deze tafelklok past trouwens ook prima op het dressoir, want dankzij de afmetingen van l. 15 x b. 20 x h. 20 cm is het niet al te groot.


Meer inspiratie