Keuken Wrappen: snelle make-over, lage kosten

Ontdek de magie van keuken wrappen! Kies voor gedurfd zwart voor een stoere uitstraling, ga voor een zachte witte matte wrap voor chique vibes of verander een opvallende rode keuken in een rustgevend groen paradijs. Met creatieve wraps wordt jouw keuken een uniek statement.

Door Cynthia In: Keuken

Keuken Wrappen: snelle make-over, lage kosten

Geen zin of geld voor een hele nieuwe keuken? Wrap je keuken! Alle deurtjes worden voorzien van een nieuwe look. Simpel, snel en goedkoop. De keuken krijgt een hele nieuwe uitstraling en ziet er weer uit als nieuw. In dit artikel zie je de mooiste voorbeelden, van keukens die een makeover hebben gekregen van wrapjekeuken.nl.

Zwarte keuken

keuken-wrappen
@wrapjekeuken.nl

Geef je keuken een nieuwe uitstraling en ga voor zwart. Een zwarte keuken is stoer, heeft karakter en past goed bij elke woonstijl. Het is misschien wat gedurfd, maar een witte keuken is ook zo standaard. Het oogt wat donkerder, maar met de juiste verlichting is deze keuken supergezellig.

Witte keuken

witte-keuken
@wrapjekeuken.nl

Witte keukens zijn er in alle soorten en maten. Hoogglans wit kan wat hard overkomen en een matte witte/taupe wrap is een goede vervanging. Het maakt het aanzicht zachter en zeker met het houten keukenblad is het een erg chique keuken. Een subtiele aanpassing wat zorgt voor groots effect.

Groene keuken

groene-keuken
@wrapjekeuken.nl

Van een hoogglans rode keuken naar een matte groene keuken. De keuken is veel rustgevender en minder opvallend. Hierdoor ben je er veel minder snel op uitgekeken. Deze keuken past goed bij een moderne woonstijl. Kleurrijk en gezellig. Het zwarte blad is een goede match bij de groene deurtjes.

Mint keuken

mint-keuken
@wrapjekeuken.nl

Mint maakt de ruimte groter en frisser, door alle keukenkastjes te wrappen zorg je voor eenheid. De witte en de houten deurtjes hebben allemaal dezelfde mint kleur gekregen. Mint is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en met veel materiaalsoorten. Een mint keuken past goed bij een Scandinavisch, modern of bohemian interieur.

Beige keuken

beige-keuken
@wrapjekeuken.nl

Beige is een zachte kleur, straalt luxe uit en houdt het ruimtelijk. Van een witte hoogglans keuken is deze keuken omgetoverd naar mat beige. Hierdoor heeft de keuken een rustige uitstraling en past heel goed bij een landelijk en modern interieur. Mat beige met een donker blad is een goede match.

Houtkleur keuken

houtkleur-keuken
@wrapjekeuken.nl

Een ander kleurtje en andere handgrepen. Hiermee wordt deze keuken echt omgetoverd. Van simpel wit naar sfeervol hout met zwart. Door de grote ruimte oogt het niet donker. De combinatie van houten deurtjes met zwarte accenten en zwarte handgrepen geven de keuken een landelijke uitstraling. Alles past bij elkaar, wat een gevoel van eenheid geeft.

Zwart met hout combineren

zwart-hout-keuken
@wrapjekeuken.nl

Zwart en hout zijn een goede combinatie en dat zie je terug in deze keuken. Een mooi houten blad staat goed bij de zwarte deurtjes. Het is een groot verschil, de zwarte deurtjes maakt de keuken een stuk gezelliger. De keuken had al zwarte accessoires en dit past dus erg goed bij elkaar.

Zwart witte keuken

zwartwitte-keuken
@wrapjekeuken.nl

Kun je niet kiezen tussen een witte of zwarte keuken? Deze keuken heeft het beste van alle twee. Door de hoek in de keuken en de losse keukenblokken kan het stijlvol gecombineerd worden. Dit past erg goed bij een industriële of moderne inrichting. Mat is tegenwoordig trendy en past goed bij deze keuken.

Zwart met beton

zwart-beton
@wrapjekeuken.nl

Super chique deze keuken. Van wit naar zwart. Door het grote contrast is het verschil des te groter. Zwart is in dit geval een stuk stijlvoller. De keuken is matzwart met gedeeltelijk een zwart blad en een opvallende betonnen blad. Dit beton is echt de eyecatcher van de keuken.

Keuken met eiland wrappen

keukeneiland-wrappen
@wrapjekeuken.nl

Een keuken met keukeneiland is ook geschikt om een makeover te krijgen. Zwart is het nieuwe wit en dat zie je bij deze keuken. Hoogglans is vervangen door mat en dit geeft deze keuken toch een hele andere uitstraling. Het zwart is elegant en past goed bij alle houten accenten.


Meer inspiratie