Wavy spiegels met golvende rand? Dit zijn onze favorieten!

Golvende, wavy spiegels zijn zowel op Etsy, als Pinterest, TikTok en Instagram op geen manier te vermijden. Ik kan het ze niet kwalijk nemen, want curvy spiegels (je kunt ze echt van alles noemen) zijn heerlijk retro.

Door Martijn In: Inspiratie

Wavy spiegels met golvende rand? Dit zijn onze favorieten!

De meeste komen we tegen in de slaapkamer, maar ze passe ook prima in de woonkamer van een studio. Wij hebben onze favorieten voor je op een rij gezet. Benieuwd welke jij op de kop gaat tikken.

Elegant met curves

Chic Glam is de stijl waar we deze curvy spiegel als eerst in zouden plaatsen. Het is meer glam dan retro, en dat komt door de glossy wavy randen van deze spiegel.

Optimaal retro met pasteltint

Natuurlijk heeft mijn collega deze wavy wandspiegel meteen in huis gehaald. Ze heeft een typisch retro stijl interieur in haar woonkamer en kon zichzelf dan ook niet laten om deze wandspiegel te laten gaan.

Zou zelfs in een modern interieur passen

Het is zeker niet dat je deze wavy spiegel met zwarte rand snel in een modern interieur terug zou kunnen zien. Rechte hoeken horen daar meer thuis. Toch vinden we dat dit model in een wat 'flexibeler' modern interieur mooi zou kunnen staan.

Scandinavische twist voor houten curvy spiegel

Spiegels zoals deze zijn het makkelijkst te combineren in verschillende woonstijlen, zoals Japandi en Scandinavisch. De rand is van hout waardoor het minder de nadruk legt op de golvende vorm.

TikTok-famous staande spiegel (curved)

wavy-mirror
Studio Mandag

Van alle wavy spiegels past dit model veruit het best bij de huidige trends. Het is enorm curvy en ook nog eens van een zachte bouclé achtige rand voorzien. Hiervoor kun je deze spiegel veel makkelijker in je huidige woonstijl plaatsen: de spiegel past namelijk in behoorlijk wat stijlen thuis!

Subtiele, houten golvende rand

Dit is een van de mooiste golvende spiegels die je hier gaat tegenkomen. Maisons Du Monde heeft met twee spiegels het behoorlijk gedaan in ons favorietenlijstje. Kan vanwege de houten rand in meerdere stijlen, een aanrader dus.

Ovaal maar golvend in zacht pastelgroen

Saliegroen op een zeer grote (160cm) staande spiegel die je ook aan de wand kunt ophangen. We hebben wel wat met dit model, vooral omdat de bovenkant van de spiegel ovaal is en dus niet alleen maar leunt op de golvende rand.


Meer inspiratie