Japandi slaapkamer inspiratie om van te dromen

Japandi slaapkamer inspiratie combineert Japanse en Scandinavische stijlen voor een rustgevende en minimalistische sfeer. Natuurlijke materialen, eenvoudig design en aardse kleuren spelen een grote rol. Ontdek in dit artikel inspirerende voorbeelden van japandi slaapkamers, waar stijl, kleur en accessoires een mooi geheel vormen.

Door Sarieta In: Slaapkamer

Japandi slaapkamer inspiratie om van te dromen

Japandi is een interieurstijl waar steeds meer mensen van dromen. Vanwege de rustgevende kleuren en de serene ontwerpen kom je het vaak tegen in de slaapkamer. Bovendien past het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, helemaal bij deze tijd. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben een aantal geweldige voorbeelden van Japandi slaapkamers voor jou verzameld!

Een slaapkamer om van te dromen

japandi-slaapkamer
@bykaar

De Japandi interieurstijl is steeds vaker terug te vinden in de slaapkamer. En dat is geen verrassing als je het strakke en elegante ontwerp van deze slaapkamer ziet. Alle kleuren en lijnen zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor er een soort rust ontstaat. Zelfs over de kussentjes en over het maantjesontwerp op de muur is duidelijk nagedacht.

Kom tot rust in deze stijlvolle en minimalistische Japandi slaapkamer

japandi-slaapkamer-neutraal
@herenhuis29

Vanaf het moment dat je deze Japandi slaapkamer binnenstapt overvalt je een gevoel van rust. Het strak opgemaakte bed en het moderne kastje dragen daar ongetwijfeld aan bij. En natuurlijk mogen we ook de mooie gordijnen en de houten vloer niet vergeten. Japandi draait om minimalisme en dat is zeker in deze stijlvolle slaapkamer gelukt!

Warme uitstraling om bij weg te dromen

houten-elementen-slaapkamer
@huisje_35

Denk je aan modern en minimalistisch, dan verschijnt deze Japandi slaapkamer in beeld. Dankzij de donkere muur en het houten achtergedeelte oogt het geheel toch warm en sfeervol. Bovendien passen zowel de kleur als de mooie vaasjes perfect bij het strak opgemaakte witte bed.

Deze slaapkamer verwarmt jouw hart

warme-slaapkamer
@lifeby.mary

Deze prachtige ruimte bewijst dat een Japandi interieurstijl en hout prima samengaan. Sterker nog: het houten gedeelte en het witte bed vormen een geweldige combinatie. Bovendien zorgt het hout met de beige gordijnen voor wat meer kleur. Hetzelfde geldt voor de muur, die niet helemaal wit is.

TipDe gehele look naar een hoger niveau tillen? Kies voor bijpassende kussentjes in combinatie met een stijlvolle deken die jouw hart verwarmen!

Minimalistisch op zijn best

Deze Japandi slaapkamer bewijst waarom minimalistisch een goede keuze is. De combinatie van wit en beige creëert een bepaalde rust waardoor je altijd lekker slaapt. Ook fijn is dat de ramen veel licht binnenlaten. Bovendien is het een fluitje van een cent om meer kleur toe te voegen, bijvoorbeeld met een houten tafeltje en een opvallende lamp aan het plafond.

coverimagearticle
Kleine slaapkamer ideeën voor de kleinste kamers

Voor een knusse slaapkamer in een kleine ruimte zijn er talloze creatieve oplossingen. Hang accessoires op, experimenteer met indelingen en benut iedere centimeter. Ook minimalistische looks, witte kleurenpaletten en slimme opbergruimte maken kleine slaapkamers functioneel en sfeervol.

Natuurlijke materialen en lichte kleuren om bij weg te dromen

japandi-slaapkamer-beige
@living.bylau

Een van de basiselementen van de Japandi interieurstijl is het gebruik van natuurlijke materialen en lichte kleuren. Daar is deze slaapkamer het perfecte voorbeeld van. De houten vloer gaat jarenlang mee en staat perfect bij het grijsgekleurde bed. Het witte deken en de kussentjes vormen een contrast, wat ook past bij deze stijl. De speelse lamp maakt het plaatje compleet!

Lichte en frisse slaapkamer

beige-slaapkamer
@loesinterieurdesign

De Japandi interieurstijl wint aan populariteit. Wanneer je de lichte kleuren en contrasten van deze slaapkamer ziet begrijp je heel goed waarom. Het houten gedeelte, de lichtinval en het strak opgemaakte bed vormen een perfect plaatje. Bovendien zorgen ze voor een rustige sfeer, waardoor je gemakkelijk in slaap valt. En overdag oogt het geheel licht en fris: heel fijn!

Modern, fris en minimalistisch op zijn best

slaapkamer-wit
@nancypolman

Dat een ruimte niet veel kleur hoeft te hebben om stijlvol te zijn bewijst deze slaapkamer. Van het witte bed tot de lamp en de muur: alles oogt modern, fris en minimalistisch. Bovendien geeft de witte kleur ruimte voor contrast. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar houten nachtkastjes en gekleurde schilderijtjes en andere accessoires?

Welkom in de droomwereld van Japandi

neutrale-slaapkamer
@tattelie

Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren in de slaapkamer is altijd een goed idee. Deze mooie ruimte is daar het perfecte voorbeeld van. De ontwerpen aan de muur geven het een uniek tintje. En wat te denken van de witte poef en het bruine vloerkleed? Ze doen je in een andere droomwereld belanden!

Warm, sfeervol én modern: het kan gewoon

japandi-slaapkamer
@thuisbijlian

Misschien denk je bij de Japandi interieurstijl aan witte kleuren, maar dat hoeft helemaal niet. Deze prachtige slaapkamer bewijst dat je ook met warme kleuren een modern geheel kunt creëren. Sterker nog: de gekleurde kussentjes, de rieten stoel en het vloerkleed vol patronen maken alles zeer stijlvol. Bovendien matchen ze perfect met de lange gordijnen. Om bij weg te dromen!


Meer inspiratie