Urban taupe muurverf voorbeelden voor ieder interieur

Durf te experimenteren met Urban Taupe. Deze grijze-bruine muurverf biedt een veelzijdige basis voor diverse interieurstijlen. Van een knusse slaapkamer tot een moderne woonkamer, Urban Taupe creëert een warme en gezellige sfeer. Ontdek jouw eigen unieke stijl met Urban Taupe voor een modern, stoer en gezellig interieur.

Door Cynthia In: Kleur

Urban taupe muurverf voorbeelden voor ieder interieur

Urban Taupe van Flexa is een trendy kleur van dit moment, die toch heel rustig is. De muurverf is een combinatie tussen grijs en bruin, waardoor je deze eenvoudig kunt combineren. Een ideale basis dus voor jouw interieur, en in dit artikel laten we je de leukste interieurideeën zien.

Urban Taupe voor een sfeervolle slaapkamer

urban-taupe
@lovelyhomebyr

De unieke kleur Urban Taupe heeft een warme, zachte ondertoon die zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Schilder je slaapkamer muren in deze kleur, en combineer het met andere lichte tinten voor een behaaglijk geheel. Zandkleuren en natuurlijke materialen doen het erg goed, als je een ruimte wil creëren om tot rust te komen en voor een betere nachtrust.

Tip: Bekijk de mooiste slaapkamer kleuren!

Ga voor een Urban Taupe accentmuur

accentmuur-urban-taupe
@lovelyhomebyr

Kijk jij ook zo graag in de woonboekjes naar die gekleurde statement-walls? Urban Taupe is een geschikte kleur als je wel een accentmuur wil, maar het niet aandurft om voor een knalkleur te gaan. Kies voor een muur die je vervolgens kunt decoreren met lichte meubels en accessoires, in het zwart en/of goud voor een trendy eindresultaat.

Creëer een knusse ruimte

woonkamer-taupe
@leukwonen

Urban Taupe is ontzettend makkelijk te combineren en dit is slechts een van de voordelen van deze muurverf. De grijs/bruine tint past namelijk echt bij iedere interieurstijl van klassiek tot industrieel, of bij een eclectische, bohemien inrichting. Schilder één muur in deze kleur, en de andere in gebroken witom de ruimte een lichte en frisse uitstraling te geven.

Bekijk inspiratie voor woonkamer verlichting!

Druk je eigen stempel op jouw woonkamer met Urban Taupe

industrieel-taupe
@leukwonen

Urban Taupe is een kleur die zo goed te mixen is met allerlei kleuren en stijlen, dat het eenvoudig is om jouw eigen unieke inrichting te creëren. Kies items die bij jou passen, geïnspireerd zijn op je reizen of die andere mooie herinneringen bewaren. Als je houdt van een bijpassend geheel, kies dan voor een beperkt kleurenpalet zoals zwart, wit, zandtinten en bladgroen.

Ontdek meer warme kleuren voor op de muur!

Een praktische keuze voor de hal

muurkleur-hal
@interieur_op_4

De hal is veelal een ruimte die je zo groot mogelijk wil laten lijken, waardoor je het beste kunt kiezen voor een lichte kleur muurverf. Toch is wit of gebroken-wit vrij besmettelijk voor een ruimte die nogal wat te verduren krijgt. Urban Taupe is de perfecte oplossing, waarbij de ruimte luchtig blijft. Stijl jouw gang af met zwarte accessoires, zoals een speelse spiegel of een modern opbergrekje.

Bekijk ook onze inspiratie voor het stylen van de hal!

Urban of toch Landelijk Taupe?

urban-landelijk-taupe
@huisje.dichtbijdeduinen

Hoewel de naam Urban Taupe ietwat misleidend is, past deze muurverf van Flexa ook bij een landelijke inrichting. Bijvoorbeeld voor een lange wand die de keuken en woonkamer met elkaar verbindt. Combineer jouw net geverfde muur met houten meubels, pasteltinten en velvet bekleding voor een extra knusse inrichting om met het hele gezin van te genieten.

Modern, stoer en toch gezellig

modern-interieur
@huisje.dichtbijdeduinen

Vind je het lastig om een ruimte gezellig te maken? Verf dan één of meerdere muren in de Flexa kleur Urban Taupe. Deze kleur is namelijk een sfeervolle basis voor iedere ruimte, waardoor je niet veel meer nodig hebt om de kamer aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan mooie groene planten, een grote spiegel en meubels die structuur toevoegen voor wat extra spanning.


Meer inspiratie