Stijlvolle tafeldecoraties voor een gezellige eettafel

Mooie eettafeldecoratie verfraait je interieur en laat jouw stijl zien. Met bloemen, schalen en kaarsen kun je een gezellige sfeer creëren. Dit artikel biedt 7 inspirerende voorbeelden hoe je met eenvoudige middelen een stijlvolle en uitnodigende eettafel kunt maken.

Door Denise In: Woonkamer

Stijlvolle tafeldecoraties voor een gezellige eettafel

Mooie eettafel decoratie is echt een aanwinst voor jouw interieur. Of je nu een vaas met bloemen gebruikt of decoratieve schalen: je laat er jouw smaak en stijl mee zien. Sta je te popelen om met jouw eettafel aan de slag te gaan? Gebruik onze 7 inspirerende voorbeelden vol kleur, stijl en klasse!

Deze eettafel decoratie is een plaatje om te zien

eettafel-decoratie
@bijmargrietinhuis

Meubels zonder decoratie zien er netjes uit, maar zijn vaak wel een beetje saai. Gelukkig is daar bij deze witte eettafel geen sprake van, want een prachtige bloemenvaas brengt een kleurexplosie teweeg. In de moderne roze vaas staan paarse, gele, rode en witte bloemen die geen moment vervelen. Bovendien matchen ze perfect met het kleurrijke schilderij op de muur.

Deze eettafel decoratie tovert een glimlach op je gezicht

bloemen-tafel-decoratie
@hoff.van.saar

Wil je jouw interieur nog mooier maken dan het al is? Vergeet dan niet om eettafel decoratie te gebruiken. De juiste aankleding maakt een tafel net iets minder saai. Deze witte bloemenvaas laat zien dat het gelukkig niet veel moeite kost. De rode en roze bloemen maken iedereen vrolijk! Een paar mooie viltjes en kaarsjes maken het plaatje compleet.

Deze eettafeldecoratie is haast kunst

vaas-tafel-decoratie
@interior.elf

We vinden deze moderne eettafeldecoratie bijna een kunstwerk. Op een ronde schaal staan zowel twee kunstzinnige decoraties die duidelijk met smaak zijn uitgekozen. Ze matchen perfect met de donkere bloemenvaas en de twee kleine kaarsjes. Dat alles in combinatie met een strak vormgegeven donkere tafel en verlichting. Een plaatje om te zien!

Eettafel ideeën voor een kleine woonkamer!

Vrolijke en uitnodigende eettafel decoratie

kleurrijke-decoratie
@lieks_home

Wil je graag een vrolijke sfeer creëren in huis? Dan is deze kleurrijke eettafel decoratie zeer inspirerend! Van de kaarsen in het rood, wit en roze tot het gestreepte plankje en de gekleurde bakjes: het verveelt geen moment. Bovendien is er over de inrichting duidelijk nagedacht, aangezien de kaarsjes en de bakjes bovenop een stapeltje kookboeken staan. Hier willen we wel aanschuiven!

Deze eettafeldecoratie wil je graag op de gevoelige plaat vastleggen

beige-decoratie-eettafel
@madeleineshouse72

Zelfs Brigitte Bardot lijkt deze stijlvolle eettafeldecoratie op de gevoelige plaat te willen vastleggen. Dat begrijpen we heel goed, want het zwarte plateau, het moderne vaasje en het kaarsje vormen een mooi geheel. Ook het zwart-wit contrast vinden we mooi om te zien. Je ziet het vrijwel overal in deze kamer terugkomen: van de eettafeldecoratie tot de lamp, deur en tafelpoten.

Houten eettafels voor in jouw interieur!

Geniet van mooie en symbolische eettafel decoratie

vlinders-interieur
@sabinelamet_interior_feed

Vlinders symboliseren vrijheid en het leven. In deze eetkamer komen ze terug als decoratie in een mooie vaas. De donkere kleuren van de vlinders passen bovendien perfect bij de strak vormgegeven witte tafel en donkere stoelen. We vinden het gezien de symboliek een schot in de roos!

Witte en zwarte eettafeldecoratie zorgt voor een echt thuisgevoel

zwart-witte-tafeldecoratie
@thuisbijjantje

Met mooie eettafel decoratie zorg je voor een echt thuisgevoel. Dat is zeker gelukt binnen dit interieur, waar eenvoud de boventoon voert. Op een schaaltje staan meerdere prachtige kaarsen die in de avond zorgen voor voldoende licht. Bovendien vinden we het kleurcontrast tussen de witte kaarsen en de zwarte vaas met witte bloemen schitterend om te zien.


Meer inspiratie