Grijze badkamers waar wij inspiratie uit halen

Breng stijl en comfort naar je badkamer met grijze tinten en ontdek de veelzijdigheid van grijze badkamertegels, stoere betonlook, beton ciré en meer! Deze badkamers beloven niet alleen stijl en comfort, maar creëren ook een persoonlijke oase van ontspanning.

Door Cynthia In: Badkamer

Grijze badkamers waar wij inspiratie uit halen

Met een grijze badkamer zorg je voor een ruimte waar je je thuis voelt. Je kunt er verschillende stijlen mee creëren waardoor er altijd wel iets te vinden is wat bij jou past. Daarnaast is grijs ook een kleur dat goed te combineren is. Hoe je grijs kunt combineren in de badkamer ontdek je in dit artikel.

Grijze badkamertegels

grijze-badkamertegels
@rarchitecture_melbourne

Met behulp van grijze badkamertegels zorg je ervoor dat iedere badkamer een strakke uitstraling krijgt. De kleur is goed te combineren met verschillende stijlen waardoor het voor iedereen geschikt is. Zo kun je het bijvoorbeeld combineren met wit en hout voor een moderne badkamer of goud met zwart om luxe te creëren.

Grijze wandtegels in visgraatpatroon

wandtegels-visgraat
@elementalstudio

Wanneer je een speelser effect wilt creëren voor een spannende badkamer kun je kiezen voor een visgraatpatroon in de grijze wandtegels. Je kunt er je hele badkamer mee voorzien of slechts één muur. Je kunt er vrijwel alle kanten mee op en het is ook goed te combineren met talloze stijlen en accessoires.

Grijze betonlook

grijze-betonlook
Bilal Mansuri via Unsplash

Met grijze betonlook op de muren zorg je voor een stoere badkamer. Het matcht perfect bij donkere kleuren in combinatie met zwarte accessoires. Kies voor een losstaande wastafel om het robuuste effect nog eens te versterken. Met grijze betonlook zorg je voor een industriële droombadkamer.

Combineer grijs met groen

grijs-groen-badkamer
@stijlbijstout

Een grijze badkamer is fantastisch te combineren met de kleur groen. Deze combinatie straalt pure luxe uit en creëert een fijne ruimte waar je helemaal tot rust komt. Wil je dat de ruimte extra luxueus aanvoelt? Kies dan voor gouden accessoires. Dat wordt gegarandeerd een koninklijke badkamer.

Grijze badkamer met natuurlijke elementen

grijs-natuurlijk
@wonenbyes

Natuurlijke elementen terug laten komen in je badkamer accessoires en combineren met grijs zorgt voor een stoere badkamer. De ruimte zal rust uitstralen dankzij de natuurlijke eigenschappen, alsof je in de spa bent. Zo wordt het een ruimte waar je graag komt na een lange dag hard werken.

Grijs met zwart en koper

badkamer-grijs-koper
@wonen.aan.de.loper

Met koper zorg je ervoor dat je badkamer een chique uitstraling krijgt. Er zijn talloze koperen accessoires die je badkamer kunnen omtoveren tot een rustgevende ruimte. Denk aan de douchekop, handdoekenrek maar ook de kraan. Het matcht perfect met kleuren als zwart en grijs.

Wit bad in de grijze badkamer

wit-bad-badkamer
@whisperingbold

Het bad is natuurlijk het belangrijkste object in je badkamer. In bad kom je helemaal tot rust en voel je je weer als herboren. Met een grijze badkamer kies je het beste voor een bad dat wit is. Zo springt het er lekker uit want dit belangrijke onderdeel mag natuurlijk gezien worden.

Een lichtblauwe accentmuur

blauwe-badkamertegels
@bijmargrietinhuis

Een strakke badkamer ziet er altijd al prachtig uit en als je kiest voor een lichtblauwe accentmuur in combinatie met grijs is het ook nog eens sfeervol. Een ruimte waar je graag komt om je ochtendroutine te beginnen en de avond af te sluiten met een heerlijke badsessie.

Werk met verschillende grijstinten

badkamer-grijs
@brenstijlt

Een badkamer met grijze beton ciré zorgt voor een industriële look. Er zullen meerdere tinten grijs zichtbaar zijn. Het kan eenvoudig worden aangebracht op je badkamer tegels, perfect voor een snelle makeover. Om het helemaal af te maken kies je voor zwarte accessoires en een houten badkamermeubel.

Luxe sfeer in de grijze badkamer

luxe-grijze-badkamer
@celestesliving

Met een grijze badkamer kun je heel gemakkelijk een luxe sfeer creëren. Je kunt bijvoorbeeld werken met kleuren als goud of koper. Ook door het gebruik van bepaalde producten kun je zorgen voor een luxueus gevoel. Denk aan zwarte details of badproducten met een luxe uitstraling. Ook de inloopdouche geeft een extra luxe effect.


Meer inspiratie