Badkamer ideeën met inloopdouche voor moderne badkamers

Bekijk creatieve inloopdouche-ideeën voor elke badkamer, zelfs in kleine ruimtes. Van chique donkere ontwerpen en kleurrijke accenten tot minimalistisch design en stoere zwarte details, we bieden volop inspiratie. Ontdek ook de mogelijkheden van glazen wanden, die je badkamer een ruimer gevoel geven. Geef je badkamer een complete transformatie met deze bijzondere en stijlvolle ontwerpen!

Door Cynthia In: Badkamer

Badkamer ideeën met inloopdouche voor moderne badkamers

Een inloopdouche in de badkamer, de perfecte badkamer kan er niet zonder. Omdat een inloopdouche niet in iedere badkamer even gemakkelijk te verwerken is, hebben we handige inspiratie op een rij gezet. Hieronder vind je, ook in kleine badkamers, ideeën voor een badkamer met inloopdouche.

Donkere inloopdouche

donkere-inloopdouche
@carries_casa

Steeds meer mensen kiezen voor donkere elementen in hun interieur. En dat is niet zo verrassend, als je deze prachtige donkere inloopdouche ziet. Het zwart is chique en tijdloos en vormt een perfecte combinatie met de houten vloer en het houten bad.

Kleur in de badkamer

kleurrijke-badkamertegels
@fr.ontwerp

Een beetje kleur in de badkamer is verrassend leuk en origineel. Kies bijvoorbeeld voor roodtinten om de douche lekker opvallend te maken. Combineer het rood eventueel met rustig ogende badkamermeubels van hout of steen. Dan heb je een mooi geheel!

Liever andere opvallende tegels? Wellicht kan onze groene badkamer tegel artikel je inspireren!

Minimalistisch design

minimalistische-badkamer
@Hemant Kanojiya via Unsplash

De uitspraak ‘less is more’ bestaat natuurlijk niet voor niets. Neem nu een badkamer met een minimalistisch design. Je hebt slechts een paar houten plankjes, een mooie spiegel en een paar bloempotjes nodig om een mooi, strak en moderne badkamer te creëren.

Zwarte details

zwarte-details-badkamer
@huis_vanlinda

Zwarte details geven een badkamer net dat beetje meer extra. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte douchekop en/of een zwart gedeelte waar je de handdoeken ophangt? Hartstikke origineel, tijdloos en het ziet er nog chique uit ook!

Badkamer met schuin dak

schuin-dak
@ons_vissershuisje

Met een schuin dak in de badkamer kun je alle kanten op. Je moet alleen de mogelijkheden willen zien. Combineer een schuin dak van hout bijvoorbeeld met witte tegels. Voeg een paar mooie lichtjes toe in een nis en je hebt een schitterend geheel!

Moderne badkamer

moderne-badkamer
@rarchitecture_melbourne via Unsplash

Door de juiste elementen en accessoires toe te voegen maak je van een moderne badkamer een stijlvol plaatje. Er zijn veel mogelijkheden in de zwarte badkamer. Zo vormt een donkere vloer met dito kastjes een schitterend contrast met een wit bad. En hang een glazen spiegel op om het moderne geheel compleet te maken.

Duidelijke scheiding

inloopdouche-scheiding
@rnavalon86 via Unsplash

Met een duidelijke scheiding in de badkamer creëer je in een handomdraai twee gedeeltes. Kies bijvoorbeeld voor een mooi contrast door het douchegedeelte zwart te maken en het gedeelte daarbuiten wit en van hout. Gescheiden en toch een combinatie om van te dromen!

Stoere uitstraling in de badkamer

stoer-badkamer-inspiratie
@sabinelamet_interior_feed

Zwarte accessoires zorgen voor een stoere uitstraling in de badkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee donkere spiegels? Stoer en nog origineel ook! Bovendien matchen ze perfect bij een donkere badkamervloer en een zwarte inloopdouche.

Visgraat tegels

visgraat-tegels
@stylynnterior

De populariteit van visgraat tegels is de afgelopen tijd als een raket gestegen. Geen verrassing, want ze zien er stoer, stijlvol en chique uit. Dit is voornamelijk te danken aan de zwarte kleur, die je overigens prima kunt combineren met groene handdoeken of andere accessoires.

Ruimtelijk met glazen wanden

glazen-wanden-badkamer
@whisperingbold

Wil je de badkamer graag groter doen lijken? Kies dan voor ruimtelijk met glazen wanden. Lang leve de optische illusie, want de ruimte lijkt ineens een stuk groter. Bovendien zien de glazen wanden er prachtig uit in combinatie met een houten vloer.


Meer inspiratie