Groene badkamer tegels voor een rustgevende badkamer

Breng positieve energie in je badkamer met groene badkamer tegels. Van stijlvolle combinaties met wit sanitair tot opvallende prints en vintage tegels in oud groen, deze badkamers bieden inspiratie voor elke smaak. Bekijk hoe donkergroene tinten een tijdloze elegantie toevoegen en hoe unieke patronen en accessoires de sfeer in je badkamer versterken. Maak van je badkamer een oase van stijl met de veelzijdigheid van groen!

Door Cynthia In: Badkamer

Groene badkamer tegels voor een rustgevende badkamer

Wist je dat elke kleur een eigen betekenis heeft? Zo staat groen voor ‘balans, rust en gezondheid’. Een mooie kleur dus om te gebruiken in jouw badkamer. In dit artikel vind je acht voorbeelden van prachtige badkamers met groene tegels.

Groene positieve energie in de badkamer

groene-tegels
Max Vakhtbovych via Pexels

Groen is de kleur van de natuur en het leven. In deze groene badkamer voel je dan ook meteen de positieve energie! De groene muur in combinatie met een witte wasbak oogt rustig, stijlvol en fris. Natuurlijk mag een mooie spiegel in deze badkamer niet ontbreken.

Geniet met een grote glimlach van jouw groene badkamer

kaki-tegels
@stadshuisje

Tegenwoordig heb je voor een badkamer de keuze uit verschillende groentinten en patronen. Dat is goed te zien in deze badkamer met opvallende print. Bovendien matcht het ontwerp perfect met een houten wasbak. Maak het geheel af met een grote spiegel waar je dagelijks met een grote glimlach in kijkt.

Op zoek naar meer badkamer tegel kleuren? Ontdek de mooiste inspiratie!

Donkergroene badkamer is stijlvol en tijdloos

donkergroene-tegels
@stijlbijstout

Het mooie aan de kleur groen is dat je er zowel een retro als een moderne frisse sfeer mee creëert. En dat zie je meteen aan deze badkamer, die er over een paar jaar nog steeds stijlvol uitziet. Het donkergroene bad vormt een geweldige combinatie met het witte sanitair.

Modern, fris en opvallend groen

visgraat-tegels-groen
@zeeuwshuysje

Dankzij de groene kleur en het unieke patroon valt deze badkamer meteen op. In positieve zin, want het heeft een moderne en frisse uitstraling. Natuurlijk horen daar ook een grote spiegel, zwarte kranen en mooie verlichting bij. Tenslotte maakt een mooie rieten mand deze groene badkamer compleet.

Ultieme vintage badkamer met tegels in het oud groen

vierkante-groene-tegels
@Frl-line Dijk

Droom je al tijden van een badkamer met een unieke uitstraling? Dan word je vast blij van deze wandtegels in oud groen! Deze Oudhollandse tegels zijn ‘vintage’ en een echte eye-catcher in jouw badkamer. Dankzij de glanzende afwerking zien de tegels er fantastisch uit. En ze zijn nog gemakkelijk schoon te maken ook.

Tip: Door de vintage tegels te combineren met een inloopdouche creëer je het beste van twee werelden. Zo heb je een moderne badkamer, met een unieke touch.

Perfect matchende donkergroene badkamer

tegels-donker
@torentje.van.tessa

Van donker tot licht: vrijwel elke tint groen is geschikt voor de badkamer. In deze ruimte is gekozen voor een vrij donkere tint en dat pakt goed uit. De kleur matcht perfect met de donkere badkamervloer. Ondertussen zorgen het witte bad en het houten trapje voor de nodige kleurvariatie.

Sfeer en stijl in een donkergroene badkamer

donkergroene-badkamer
Andrew Neel via Pexels

In deze donkergroene badkamer voel je je meteen op je gemak. Het mooie patroon op de muur draagt daar zeker bij. Bovendien past het perfect bij de houten vloer en de glazen douche. En dankzij de verlichting krijg je nooit het gevoel dat de badkamer te donker is.

De comeback van groen en vierkantjes in de badkamer

mozaïek-tegels-groen
Michal Balog via Unsplash

Groene kleuren en vierkante patronen zijn terug van weggeweest. Deze prachtige douche is daar het perfecte voorbeeld van! Geniet van de warme douchestralen en de bijzondere muur met tientallen vlakjes. Ze geven deze groene badkamer een unieke look.

Liever een andere kleur in de badkamer? Misschien haal je inspiratie uit ons zwarte badkamer of grijze badkamer artikel!


Meer inspiratie