Tegel inspiratie toilet voor een tijdloos toilet

Ontwerp je toilet met unieke tegels voor een bijzondere ervaring. Ontdek groene oases, serene witte tegels en beige contrasten. Laat je ook inspireren door opvallende patronen en moderne stijlen met een mooi contrast. Voeg speelse elementen toe aan je toiletruimte en geniet van elke toiletbezoek!

Door Sarieta In: Toilet

Tegel inspiratie toilet voor een tijdloos toilet

Een toilet ontwerpen is ontzettend leuk met aantrekkelijke tegels. Dit is immers een belangrijke ruimte in huis waar je veel tijd doorbrengt. Heb je wat inspiratie nodig? Hier zijn tien voorbeelden van ontwerpen voor je toilet die je kunnen inspireren. Lees snel verder en hopelijk vind je tegels die perfect passen bij jouw wensen!

Met uniek patroon

tegel-inspiratie
@_an_styles_

Met opvallende tegels wordt het toiletbezoek een bijzondere ervaring! Het patroon brengt je bijna naar een andere wereld en je blijft ernaar staren. Deze tegels zijn niet alleen geschikt voor aan een wand, maar ook voor alle wanden. Voeg er daarnaast mooie accessoires toe om het unieke ontwerp compleet te maken.

Zwarte tegels in het kleinste kamertje

zwart-toilet
@van_woonhuis_naar_droomhuis

Zwart is een gewaagde kleur voor in het interieur. Maar voor @van_woonhuis_naar_droomhuis dat blijkt een schot in de roos, want zelfs het kleinste kamertje ziet er met zwarte tegels ontzettend stijlvol uit. In combinatie met een mooie zwart toilet en zwarte elementen geniet je van een strak geheel.

Serene uitstraling voor eenheid

wit-toilet
@Cameron Smith

Wit roept positieve associaties op zoals kalmte, eenvoud en schoonheid. Het is een fijne kleur voor achterwand toilettegels, zoals te zien is in deze serene ruimte. De witte tegels stralen rust uit en de witte wasbak zorgt voor eenheid. Voeg een prachtige houten spiegel toe voor variatie in de witte ruimte.

Wandtegels in combinatie met behang

toilettegels-zwart-behang
@anglcaa

Voor liefhebbers van een modern toilet met toch een beetje pit, is deze toilet fantastisch! De zwarte tegels zorgen voor een strak geheel en het behang voor een speels lookje. Daarnaast matcht het ook goed met de bijpassende zwarte tegels op de vloer. En niet te vergeten: dankzij de witte kleur van het toilet en de wasbak oogt de look rustig en vormt het een mooi contrast met de zwarte tegels.

Roze verveelt geen moment

roze-toilettegels
@huis_vanlinda

Als je een rustige toiletwand wilt, maar niet wit, is roze een goede keuze. Deze roze tegels in hexagon matchen goed met witte wanden. Ook zorgt het voor een mooi contrast dat nooit verveelt. Bovendien kun je net als het voorbeeld kiezen voor beige vloertegels voor een uniek tintje.

Opvallend witte ruimte

witte-tegels-toilet
@onshuisjeinbrabant

Een witte ruimte hoeft niet saai te zijn, zoals dit toilet laat zien. Het oogt strak en modern en de bordeaux rode wand zorgt voor afwisseling. Daarnaast is het een stuk gezelliger gemaakt met een bijpassend gouden toiletrolhouder en magazinehouder voor als je je verveelt op het toilet ;)

Stijlvol blauw toilet

toilettegels-wit
@manonkuiper

Het stijlvolle toilet combineert fris blauw en wit elegant. Witte tegels geven een schone uitstraling, terwijl het behang met print een speelse touch toevoegt. Samen creëren ze een samenhangend geheel, waardoor het toilet niet alleen functioneel is maar ook een aangename plek met een vleugje persoonlijkheid.

Dompel jezelf onder in de magie van blauwgroen

blauwgroene-toilettegels
@Max Rahubovskiy

Bij het betreden van dit toilet ben je meteen onder de indruk. De blauwgroene tegels zorgen voor een 'wow'-effect en stralen rust en vertrouwen uit. Het vormt een prachtig geheel met de zwarte glazen wand en de houten wasbak, waardoor het nooit verveelt.

Modern, fris en chique met wit

marmer-toilet-tegels
@jantine.interieur

Is een chique en modern toilet jouw grote wens? Dan maakt deze bijzondere ruimte met wit marmeren toilet tegels jouw droom misschien wel waar. Het oogt modern en stijlvol en is perfect te combineren met een wit toilet. Natuurlijk mag mooie verlichting niet ontbreken. Het oogt niet alleen mooi, maar ook lekker fris.

coverimagearticle
Industrieel toilet ideeën die je direct kunt gebruiken

Geef je toilet een industriële make-over met accessoires. Ga voor wandplanken ter decoratie of opbergruimte, stijlvolle wandkubussen voor zeepjes of gewaagde zwarte hangtoiletten. Ontdek praktische en stijlvolle accessoires waarmee je jouw toilet een stoere uitstraling kunt geven.

Speels toilet

stijlvol-toilet-wit
@kleurhumeur

Dit toilet straalt speelsheid uit met witte tegels en een vloer vol blauw-witte prints. Het zwarte plafond voegt daarnaast een vleugje elegantie toe. Een uniek toilet waar elk detail zorgvuldig is gekozen, van de tegels tot het plafond, voor een sfeervolle en gezellige uitstraling.


Meer inspiratie