Behang met print voorbeelden en inspiratie

Ga voor een persoonlijke touch in je interieur met behang met print. Zo heb je de keuze uit verschillende looks, van een warme houtlook strip tot een luxe gouden uitstraling, ontdek inspirerende voorbeelden die passen bij elke stijl. Breng de natuur binnen met rustgevend groen behang of creëer een stoer baksteeneffect in een handomdraai. Je hebt de keuze uit talloze mogelijkheden!

Door Cynthia In: Inspiratie

Behang met print voorbeelden en inspiratie

Het grote voordeel van behang met print is dat je er alle kanten mee op kunt. Van groene patronen tot visgraat en vintage: er is voor elke smaak iets beschikbaar. Wij hebben speciaal voor jou een aantal behang met print voorbeelden geselecteerd. Kijk snel of er iets voor jou tussenzit!

Houtlook strip van behang

Droom jij van een interieur met een natuurlijke en warme uitstraling? Dan maakt een houtlook strip van behang je vast heel gelukkig! Dit luxe behang is dankzij de bijzondere houtstructuur in vrijwel elke ruimte een echte eye-catcher. Maak het geheel compleet met een mooi houten tafeltje, een stijlvol vloerkleed en mooie accessoires, zoals een rieten mand.

Gouden randje aan je interieur

Behang met goud geeft letterlijk en figuurlijk een gouden randje aan jouw interieur. Het is een fantastisch alternatief voor behang in een standaard kleur als wit of zwart. Er veel te zien op het goud behang, dus je blijft er naar kijken. Bovendien creëer je er een warme sfeer mee in huis. En het staat ook nog eens fantastisch in combinatie met een houten vloer!

Rustgevend groen op de muur

Het is belangrijk dat je in een slaapkamer tot rust komt. Behang in het groen met een mooi patroon is stressverminderend. Het doet ons denken aan de natuur en dat maakt kalm. Groen behang is een ware blikvanger, dus je zou de andere muur wit kunnen laten. Samen met een houten vloer en een hip kleed geniet je van de slaapkamer muur van je dromen!

Baksteen effect in een handomdraai

Wil je een baksteen effect in een handomdraai creëren? Dat lukt zeker met dit behang met print! Het lijkt net alsof je echt een bakstenen muur in huis hebt. Dit staat hartstikke stoer, maar heeft je veel minder werk gekost. Het effect is prachtig, helemaal in combinatie met een haard, een zacht kleed en een fijne stoel om in te ontspannen.

Visgraat behang

De populariteit van visgraat behang is de afgelopen jaren flink gestegen. Dat is niet zo gek, als je ziet welk effect zwart behang op de woonkamer heeft. Het straalt elegantie en autoriteit uit. Bovendien is zwart behang in de woonkamer tijdloos. Helemaal in combinatie met het visgraat patroon. Ook over een aantal jaren geniet je er nog steeds met volle teugen van!

Behang voor de kinderkamer

kinderkamer-behang

Behang in de kinderkamer mag best een mooi patroon hebben. Het maakt de ruimte gezelliger en speelser! Kies voor een vrolijke print, bijvoorbeeld bloemetjes, in warme kleuren. Plaats er eventueel een houten stoeltje en spiegeltje bij om het geheel compleet te maken. Dit behang voor in de babykamer staat niet alleen vrolijk, maar heeft ook een warm en rustgevend effect. En dat is fijn voor jouw kleintje!

Bekijk kinderkamers met behang!

Romantisch behang

Word jij dolgelukkig van romantisch behang? Dan hebben we goed nieuws voor je: deze kleur en patronen zijn precies wat je zoekt! De roze kleur van het behang staat lieflijk. En dat niet alleen, want de roze kleur ademt ook elegantie uit. Maak de romantische ruimte compleet met een wit bureau en krukje. Terwijl je daar zit droom je even weg bij het prachtige roze behang!

Kalme sfeer met blauwe bladeren

Wist je dat behang in de kleur blauw zorgt voor een ontspannen gevoel? We associëren het namelijk met de lucht en oceaan. Dit behang voor in de slaapkamer brengt een bepaalde kalmte teweeg, waardoor je beter slaapt. Het prachtige patroon met blauwe bladeren draagt daar zeker aan bij.

Betonlook behang

Betonlook behang past perfect bij een modern of industrieel interieur. Het staat stoer en hartstikke tijdloos. Over een aantal jaren geniet je nog steeds van dit industriële behang! Bovendien staat een houten interieur erg mooi bij dit donkere behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tv-kastje van hout? Met een paar bloempotten voeg je tenslotte een beetje groen toe. Een prachtig en warm geheel!

Oud roze voor een vintage touch

Hou je van een vintage touch in jouw interieur? Dan is oud roze de perfecte kleur! Bloemen behang is helemaal terug van weggeweest. Met dit vintage behang doe je oude tijden herleven. Helemaal wanneer je ook nog eens zwart-wit foto’s ophangt. Voeg een modern tintje toe in de vorm van een moderne houten tafel met stoelen. De combinatie van oud en nieuw is puur genieten!

Wist je dat.. Retro behang weer helemaal hip is? Ontdek hier de mooiste voorbeelden en inspiratie van retro behang!


Meer inspiratie