Boho Chic inspiratie voor een levendige woning

Boho chic is een interieurstijl die van steeds meer woningen een prachtige plek maakt. De lichte en warme kleuren en het gebruik van planten en schilderijen zorgen vaak voor een prachtig geheel.

Door Sarieta In: Inspiratie

Boho Chic inspiratie voor een levendige woning

Boho chic is een interieurstijl die van steeds meer woningen een prachtige plek maakt. De lichte en warme kleuren en het gebruik van planten en schilderijen zorgen vaak voor een prachtig geheel. Laat je inspireren door onze 10 voorbeelden van een Boho chic interieur. Waarschijnlijk krijg je meteen zin om met jouw interieur aan de slag te gaan!

Wat is typisch Boho Chic?
  • Alles wat met rotan en bamboe te maken heeft
  • Een belangrijke rol voor hangplanten
  • Wanddecoratie, van spiegels tot waaiers

Alles wat Boho chic geweldig maakt komt samen in dit interieur

boho-stoel-riet
@alyssa-strohmann

Misschien denk je bij Boho chic aan hippie-achtige kleding. Maar wist je dat het ook een geweldige interieurstijl is? Van de prachtige witte lamp tot kleedjes op de muur, een chique kastje en het kleine ronde vloerkleed: aan werkelijk alles is gedacht. Natuurlijk mogen we ook de opvallende cactus niet vergeten. En ontspan lekker in de mooie rieten stoel!

coverimagearticle
Kleine slaapkamer ideeën voor de kleinste kamers

Voor een knusse slaapkamer in een kleine ruimte zijn er talloze creatieve oplossingen. Hang accessoires op, experimenteer met indelingen en benut iedere centimeter. Ook minimalistische looks, witte kleurenpaletten en slimme opbergruimte maken kleine slaapkamers functioneel en sfeervol.

Warm en uitnodigend

rustig-aanzicht
@charlotablunarova

Dit interieur is een mix van mooie, warme kleuren. Het zijn ook precies de kenmerken van Boho chic: sfeervol met veel licht. De houten tafel met stoelen nodigt je meteen uit om te gaan zitten. De kracht van dit interieur schuilt in de details. Zo zorgt een kleedje voor de aankleding van de muur en staan er overal schattige plantjes.

Vol (groene) details waar je blij van wordt

boho-binnenkijker
@collovhomedesign

Hou je van een sfeervol en uitnodigend interieur? Dan klinkt Boho chic je vast als muziek in de oren. Deze gezellige woonkamer heeft zelfs gitaren aan de muur!

Boho-Chic TipVoeg vooral details toe om van deze interieurstijl een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan mooie plantjes, kussens op de banken en eventueel een mooie spiegel om het plaatje compleet te maken.

Creatief, licht en uitnodigend

boho-chic-stijl
@collovhomedesign

Vind je een warm interieur met veel hout en licht? geweldig klinken? Dan is Bohemian chic echt iets voor jou. In deze woonkamer wil je meteen gaan zitten op de witte banken en stoelen. Bewonder vervolgens de kleurrijke poef op het kleed! De houten balken zijn een lust voor het oog en de verschillende schilderijen zorgen voor het creatieve tintje.

Boho chic op zijn best

boho-stijl-chic-bank
@curology

De vele details maken Bohemian chic een opvallend mooie interieurstijl. Neem alleen de roze banken van deze woonkamer. Ze zien er prachtig uit en zitten nog comfortabel ook. En wat te denken van de vrolijke kussentjes? De kunst van Boho chic is om eenheid te creëren. Hang bijvoorbeeld een passend kleed boven de bank, zoals in deze ruimte.

Chique en toch vriendelijk en warm

boho-beach-chic
@deconovo

De combinatie van wit en licht zorgt voor een chique uitstraling. Toch zorgen de rieten stoel en accessoires voor een speels effect. Deze ruimte is daar een goed voorbeeld van. De open ramen en het licht maken het aan de ene kant groots en stijlvol. Toch ademt het door Boho chic details, zoals een de gekleurde lamp, een warme sfeer uit.

coverimagearticle
Ibiza Style Tuin Inspiratie

Creëer het hele jaar door een vakantiegevoel met een Ibiza-sfeer in je tuin. Ontdek voorbeelden voor jouw eigen Ibiza tuin, van boho-chique palletbanken tot opvallende witte tuinsets. Laat vrolijke kleuren, drukke prints en houten meubels je buitenruimte omtoveren tot een rustgevende oase.

Ontspan in een sfeervol interieur

hip-vloerkleed-boho
@mandyliz

Een Bohemian chic interieur zorgt voor een bepaalde vrolijkheid en lichtheid. En dat kunnen we in deze tijden wel gebruiken! Je hebt meteen zin om in de grote stoel met kussens te ontspannen. Pak er een goed boek bij en leg je benen op de poef. Het kleurrijke kleed en de plantjes maken er een vrolijk en ontspannen geheel van!

Een Bohemian chic interieur om van te dromen

vloer-invloed-boho
@shche-team

Deze slaapkamer is net een beetje anders dan anders. In positieve zin, want de dekens en kussens in warme kleuren zijn om van te dromen zo mooi! Let op de details, zoals de plant in de hoek, het kleine vloerkleed en de afbeeldingen op de wand. Wil je dit ook? Zorg dan voor warme kleuren, mooie accessoires en veel licht.

Groen en Boho chic: de perfecte mix voor een stijlvolle woonkamer

groene-muur-rotan-tv-meubel
@spacejoy

Groen is een van de meest populaire kleuren van dit moment. Het past namelijk perfect bij een Bohemian chic interieur. Droom je hier al tijden van? Combineer het groen dan zoveel mogelijk met hout, zoals in deze woonkamer. Prachtige accessoires als een grote ronde spiegel, een prachtig vloerkleed met patronen en diverse planten maken het droomplaatje compleet.

Een warm welkom in een Boho chic eetkamer

ruime-opstelling-boho-chic
@spacejoy

In deze Boho Chic eetkamer voelt iedereen zich welkom. De houten vloer en witte tafel met donkere stoelen geven je meteen een welkomstgevoel. Het is de combinatie van hout, licht en donker die in dit interieur perfect werkt. En natuurlijk kun je dat zelf ook realiseren! Voeg stijlvolle accessoires toe, zoals een rieten lamp en schilderijtjes aan de muur.


Meer inspiratie