Badkamer tegels kleur voorbeelden en inspiratie

Geef je badkamer een stijlvolle opknapbeurt met badkamertegels. Of je nu kiest voor vrolijk lichtblauw of de tijdloze elegantie van zwart, elke tegel draagt bij aan een unieke sfeer in jouw badkamer. Laat je inspireren door verschillende badkamertegels en ontwerp een ruimte waarin je dagelijks volop kunt genieten van ontspanning en comfort!

Door Cynthia In: Badkamer

Badkamer tegels kleur voorbeelden en inspiratie

Een badkamer is dé plek om te ontspannen na een drukke dag. Wanneer je in bad ligt of onder de douche staat wil je dat wel in stijl doen. En dat doe je zeker met deze 10 badkamertegels in verschillende kleuren! Ontdek welke badkamer kleur het beste bij jou past met behulp van deze badkamer voorbeelden.

Vrolijk badderen met lichtblauwe tegels

lichtblauwe-badkamer
@bijmargrietinhuis

Vind je het fijn om te badderen in een lichtgekleurde ruimte? Dan toveren deze lichtblauwe badkamer tegels een lach op je gezicht! Lichtblauwe tegels geven rust en frisheid aan de badkamer. Voeg een mooie spiegel en een paar plantjes toe voor nog meer kleur en stijl. Je krijgt meteen zin om in bad te plonzen (een duik raden we niet aan).

Ervaar de aantrekkingskracht van rode badkamertegels

rode-badkamertegels
@fr.ontwerp

Rood oefent een bepaalde aantrekkingskracht uit op mensen. Neem nu deze rode badkamertegels, die kracht en warmte uitstralen. Je krijgt er een stoere, maar toch sfeervolle badkamer van waar je elke dag van zult genieten. De brede, grijze tegels op de vloer en de houten wastafel maken het plaatje compleet.

Badkamers met inloopdouche zijn niet voor niets populair. Doe inspiratie op in dit artikel!

Roze badkamertegels maken meteen vrolijk

roze-badkamertegels
@haarlemshuisje

Roze is een lieflijke kleur waar je lekker veel energie van krijgt. Dat is zeker het geval bij deze roze badkamertegels. Je wordt er spontaan vrolijk van! Zorg voor een scherp contrast door een zwarte wastafel en dito spiegel toe te voegen. Dat staat verrassend mooi bij een wit bad en grote marmeren tegels!

Speelse witte badkamertegels

hexagon-tegels
@huis_vanlinda

Witte badkamertegels saai? Echt niet wanneer je een mooi patroon en stijvolle badkamermeubels hebt! Hexagon tegels op de muur zorgen voor variatie en speelsheid. Bovendien past wit perfect bij een moderne of landelijke badkamerstijl vol houten elementen. Zo vormt deze kleur samen met een houten wastafel een gouden combinatie.

Grijze badkamertegels zijn stoer en stijlvol

betonlook-tegels
@huisjeinoverijssel

Grijs en beige zijn prima te combineren tot badkamertegels. Grijsbeige tegels zijn stijlvol en stralen een bepaalde kalmte uit. Hier wil je zeker elke dag met plezier onder de douche stappen! Helemaal wanneer je een aantal zwarte elementen toevoegt, bijvoorbeeld bij de badkamerdeur. En wat dacht je van zwarte deurklinken? Stoer en stijlvol!

Wil jij graag een grijze badkamer? Bekijk deze voorbeelden dan eens!

Op een badkamer met een visgraat patroon raak je nooit uitgekeken

visgraat-tegels
@stadshuisje

Een visgraat patroon in donkere tinten geeft een badkamer een extra vleugje elegantie. Niet voor niets komt dit patroon al eeuwenlang voor in huizen. Bovendien zorgt het gebruik van neutrale kleuren voor een tijdloze uitstraling. Maak het geheel af met een mooie grote spiegel en houten badkamer meubel. Op deze badkamer raak je nooit uitgekeken!

Volop ontspannen met een badkamertegels in het donkergroen

donkergroene-badkamertegels
@stijlbijstout

Badkamertegels in het donkergroen zijn een verrassende keuze. In positieve zin! Wist je dat de associatie met groen ontspanning is? Deze kleur past dan ook perfect in jouw badkamer. Aangezien het groen behoorlijk opvalt, is het een goed idee om voor de rest van de badkamer neutrale kleuren te gebruiken.

Ook voor groene badkamer tegels hebben wij inspiratie verzameld! Ontdek het hier.

Ervaar de kracht van elegante en tijdloze zwarte badkamertegels

tijdloze-zwarte-tegels
@stylynnterior

Wil je optimaal genieten van een mooie badkamer? Dat lukt zeker met zware badkamertegels! Bijna geen enkele kleur is namelijk zo tijdloos en elegant. En die kracht voel je meteen wanneer je onder de douche stapt. Tip: gebruik witte elementen in de badkamer, zoals de vloer, voor een mooi contrast.

Gek op zwarte badkamers? Doe inspiratie op!

Groenblauw voor een moderne en frisse look

frisse-badkamer
@torentje.van.tessa

Wie droomt van een fris ogende badkamer kiest voor groenblauwe badkamertegels. Deze mooie kleur deze ruimte echt schitteren! Bovendien hoef je niet veel toe te voegen om de ruimte modern en fris te doen ogen. Een moderne wasbak, een groot wit bad en een houten trapje maken het geheel compleet.

Bekijk ook ensuite badkamers!

Groene visgraattegels zijn ‘hot en happening’

groene-visgraattegels
@zeeuwshuysje

Badkamertegels in het groen met een visgraat patroon zijn fris en vrolijk. Het past perfect bij een moderne badkamer die net een beetje anders is. Maak de unieke look af met zwarte kranen, een rieten mand en een grote spiegel waar je ’s ochtends met een brede grijns in kijkt!


Meer inspiratie